Oci i cultura

Edgar Neville balla a La Bàscula

Edgar Neville / DS

La companyia teatral Tatxa posa en escena l’obra El ball aquest proper diumenge, 15 de maig. Serà al seu escenari de referència, La Bàscula (carrer Gorina i Pujol, 60).

Escrita per Edgar Neville, l’obra és una comèdia sobre l’amor. L’amor entre Maria, Pere i Julià. És un amor entranyable, pur, que resisteix el pas del temps i marca el destí de tots ells. Però també és una comèdia sobre l’amistat que alimenta i dóna vida als tres personatges.

Julià i Pere, amics des de l’època d’estudiants, acaben enamorant-se de la mateixa dona, Maria, una jove honesta -però frívola en aparença- que viurà unida indissolublement a aquests dos homes. Ambdós, a més de compartir l’amor per la mateixa dona comparteixen la mateixa mania: col·leccionar insectes.

Malgrat que els uneix el mateix amor i les mateixes aficions, els dos homes son caràcters totalment oposats. Julià representa l’etern enamorat gelós, que tot i no estar casat amb Maria, actuarà sempre com el seu màxim protector, a diferència de Pere, el seu marit, posseïdor d’un esperit més obert que el fa confiar plenament en la fidelitat de la seva dona. D’aquesta manera, Maria es converteix en l’epìcentre de l’obra, personatge essencial sobre el que giren tots els esdeveniments i vicissituds que els toca viure al divertit i compenetrat triangle amorós.

L’obra es divideix en tres actes, on representa que han passat 25 anys entre cada un d’ells.

Podeu reservar entrades a la web del teatre www.bascula.cat i també al telèfon 686.00.6564 (en horari de tardes).

Comentaris
To Top