Publicitat
Ciutat

Un conductor de patinet elèctric, a l’hospital Taulí per un accident

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

El turisme no va respectar la senyalització a la rotonda i va col·lidir de manera lateral amb el vehicle de mobilitat personal

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Un home de 43 anys al volant d’un cotxe va envestir un conductor de patinet elèctric, dimecres a les 6.44h del matí, al al carrer d’Uruguai amb l’ avinguda Arrahona. El turisme no va respectar la senyalització a la rotonda i va col·lidir de manera lateral amb el vehicle de mobilitat personal.

Fins al lloc de l’accident, s’hi va desplaçar una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal de Sabadell. El conductor del patinet va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí.

Publicitat
Comentaris
To Top