Ciutat

FOTOS: El nou skatepark de Sabadell ja està a punt

La construcció del nou skatepark de Sabadell ja està acabada. S’estan ultimant els darrers detalls i l’obertura als usuaris és imminent.

El deteriorament de l’estructura original va provocar que l’Ajuntament desmuntés la instal·lació per garantir la seguretat dels usuaris. Ja feia anys que la plataforma Skatepark Sabadell reclamava millores en la instal·lació, una demanda que es va elevar al ple municipal amb una moció d’ERC i Ciutadans que va quedar aprovada per unanimitat en la sessió de novembre del 2019.

Les obres de construcció del nou skatepark, al mateix lloc que l’anterior, al parc de Catalunya, han tingut un pressupost de 156.967 euros i una durada de tres mesos. A diferència de l’anterior instal·lació, en la nova les plataformes s’han construït amb formigó allà mateix perquè tinguin una major resistència i durabilitat en el temps. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa especialitzada Spoko Ramps.

/ Spoko Ramps

/ Spoko Ramps

/ Spoko Ramps

Comentaris
To Top