Oci i cultura

Jenny Moix explica com funciona la ment a ‘La cueva del mono’

Jenny Moix / DS

Jenny Moix presenta aquest dijous el seu llibre La cueva del mono. Las siete piedras de la sabiduría. Serà en un acte a La Llar del Llibre, que començarà a les 19 h.

Estarà acompanyada per la seva exalumna i ara amiga Marta Cladellas. “Com a professora, quan veus que els teus alumnes es converteixen en autèntics cracks, t’envaeix un orgull del bo. I la Marta em desperta constantment aquesta sensació”, assegura Moix a les xarxes socials. I afegeix: “Si esteu per aquí, i voleu passar, estarem encantades”.

La cueva del mono és una rondalla il·lustrada dirigida al gran públic per a explicar com funciona la ment. És una obra senzilla i clara. Explica la història d’un jove (Rahul), que l’ha perdut tot i està a punt de renunciar a la vida quan té una trobada amb una anciana que li farà passar una sèrie de proves que desembocaran en un millor coneixement de si mateix, la qual cosa el portarà a valorar les seves possibilitats, veritable finalitat de l’experiència. Dins de la cova aprendrà que la ment és una cosa que cal observar molt i en el que cal creure poc, ja que els pensaments són com un mico que ens aparta de la felicitat del moment.

Comentaris
To Top