Publicitat
Ciutat

Una cinquantena de residents al Taulí finalitzen la seva formació

En els darrers dies 50 estudiants residents han acabat la seva formació especialitzada al Parc Taulí. Un cop formats, després de superar els seus respectius estudis universitaris i l’etapa de formació i treball al centre hospitalari, ja poden optar a exercir la seva professió arreu.

Els residents, als jardins de l’edifici la Salut, escoltant les paraules de Rocío Cebrián / CEDIDA

La corporació sanitària va celebrar el passat dimecres, 11 de maig, un acte de comiat al jardí de l’edifici la Salut. Dels 50 residents homenatjats, 40 són metges, set infermeres, dues farmacèutiques i una psicòloga.

En l’acte, els estudiants van estar acompanyats de la directora assistencial del Taulí, Rocío Cebrián, i de qui va ser el cap d’Estudis dels residents des del 2008, Eugenio Berlanga, que va anunciar que es jubila després de 33 anys com a professional de la corporació sanitària. En la celebració del final d’aquesta etapa també hi van participar professionals de diferents serveis.

Rocío Cebrián, adreçant unes paraules als professionals formats al Taulí / CEDIDA

Rocío Cebrián, adreçant unes paraules als professionals formats al Taulí / CEDIDA

Residents al Taulí durant l’acte de comiat / CEDIDA

Eugenio Berlanga va rebre una distinció de part dels estudiants i la corporació sanitària / CEDIDA

Eugenio Berlanga Taulí

El cap d’Estudis, Eugenio Berlanga, va anunciar durant l’acte que es jubila / CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top