Ciutat

Esteban Ocon, company d’Alonso, aterra a l’Aeroport

Ocon, a la seva arribada a Sabadell / @Aeropuerto_BCN

La proximitat de Sabadell amb el circuit de Barcelona-Catalunya, traçat on aquest pròxim cap de setmana se celebra la sisena cita del mundial de Fórmula 1, va propiciar que el passat dimarts l’Aeroport rebés la visita del pilot francès Esteban Ocon, un passatger del tot inusual a les instal·lacions sabadellenques, si es té en compte que la majoria dels pilots de l’engraellat arriben amb els jets privats o d’aviació corporativa a Barcelona o Girona.

Però la prohibició d’aterrar al Prat amb aeronaus monomotor i el cost econòmic d’aterrar a Barcelona respecte de Sabadell, fa que cada vegada sigui menys inusual rebre a la ciutat visites tan poc freqüents, tal com detallen des del compte Trànsit Aeri de Catalunya.

Fotografies

Cap a les 20 hores, i provinent d’Oviedo (Astúries), després de passar una jornada al museu i circuit del seu company d’equip Fernando Alonso, juntament amb els pilots de MotoGP Aleix Espargaró i Maverick Viñales, Ocon va aterrar a bord d’una Cessna C510 Citation Mustang, tal com va enregistrar flightradar24. Durant una estona es va contemplar la possibilitat que a bord de la mateixa aeronau també hi viatgés el pilot asturià, però tot va quedar en un rumor: Alonso aterrava aquest dimecres al Prat.

A més, per si no n’hi havia prou, el mateix pilot de l’Alpine Team en va deixar constància a les seves xarxes socials de la seva arribada a Sabadell, i el compte de twitter @Aeropuerto_BCN va caçar-lo a l’Aeroport.

Comentaris
To Top