Publicitat
Ciutat

VÍDEO | “Estàs mort!”: Un veí és amenaçat per evitar un robatori a Sabadell

detencio vei sabadell gracia

La dona hauria robat un telèfon mòbil valorat en 800 euros a l’interior d’un bar

Entre dos veïns detenen la presumpta autora del robatori / D.S.

Agents de la Policia Municipal de Sabadell van detenir, dimarts a les 14.30h al carrer de Lepant, al barri de Gràcia, una dona per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. Hauria robat un telèfon mòbil valorat en 800 euros a l’interior d’un bar.

Diferents persones presents al robatori van retenir la presumpta autora fins que va arribar una unitat de la Policia Municipal. Entre dos homes, van immobilitzar-la a terra, mentre ella els insultava i cridava. Un dels veïns va bloquejar-la col·locant-li el genoll a sobre de l’avantbraç. Quan els agents de policia se l’estaven emportant detenint, ella el va amenaçar: “Estàs mort!”.

Fins al lloc, s’hi van acabar desplaçant dues motos i un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell. Es van realitzar diligències judicials contra la presumpta autora del robatori.

Publicitat
Comentaris
To Top