Ciutat

Una loteria de Sabadell reparteix 2,4 milions d’euros en la Bonoloto

Les responsables de la loteria, anunciant el premi / CEDIDA

Una loteria de Sabadell ha repartit un premi de 2,4 milions d’euros corresponents al sorteig de Bonoloto d’aquest passat dijous, 19 de maig.

El bitllet es va vendre a l’administració número 9, situada a l’avinguda de Barberà, 324, tal com confirma l’establiment i Loteries de l’Estat. La combinació guanyadora va ser escollida automàticament i correspon als números 27-28-17-47-12-44, amb el complementari 5 i reintegrament 1.

La persona que va comprar la combinació és l’única guanyadora de la primera categoria dels premis del sorteig, amb sis encerts. L’únic encertant ha guanyat 2.428.405,16 d’euros.

De moment, no se sap qui ha guanyat aquesta important quantitat de diners. La propietària de l’administració de loteria, Carmina Roca, assegura que “estem molt feliços d’haver repartit aquest premi, tot i que no sabem qui ha estat l’afortunat”.

No és el primer premi que reparteix aquesta loteria sabadellenca. El 2019 ja va repartir un altre Bonoloto de més de 95.000 euros i, enguany, ha venut alguns números que han donat premis menors.

Comentaris
To Top