Publicitat
Oci i cultura

El Petit Embassa’t, un minifestival pels més menuts

L’Embassa’t abaixa el teló amb una actuació infantil

El Pot Petit actuant / Lluís Clotet

L’última jornada del festival Embassa’t ha estat plenament familiar. I és que dels gairebé 1500 assistents a l’espectacle, la gran majoria eren infants i famílies que han vingut a gaudir de l’actuació de El Pot Petit. La calor ha apretat de bon inici, per això el públic ha hagut d’utilitzar para-sols, refugiar-se a l’ombra o acostar-se a la mànega de l’Agrupació de Defensa Forestal a rebre un bon raig d’aigua.

No obstant això, res ha frenat les ganes de gaudir de l’espectacle musical infantil. Des del principi del concert el grup dirigit pel duo Siddartha Vargas i Helena Bagué ha captat l’atenció del públic, fent-los interactuar i ballar amb un ritme vocal suau, dolç i melòdic. Tot al ritme harmoniós de trompetes, violins i altres instruments.

“Tenia l’abonament de l’Embassa’t i he aprofitat per portar la nena a l’infantil”, ha explicat la Sònia / Lluís Clotet

“Hem vingut per la nostra filla i amb la família, segur que gaudirà molt el concert”, ha comentat el Cristian de la Cruz / Lluís Clotet

“M’hagués agradat venir a l’Embassa’t, en sóc molt fan, però en tenir al nen no he pogut i hem acabat venint a l’infantil”, ha argumentat la Sandra Morera / Lluís Clotet

El concert ha tingut un caire immersiu, iniciant amb un viatge en coet cap a la lluna i l’univers fins a homenatjar els avis i àvies i així com repassar els colors de l’arc de Sant Martí. A la cita tampoc hi han faltat els personatges infantils del grup, el gall ot, el drac ra, la girafa o el lleó amb les seves cançons pertinents.

Publicitat
Comentaris
To Top