Publicitat
Vallès

El Vallès Occidental registra 38,5ºC: rècord històric el maig a Catalunya

Onada de calor

La calorada va tocar sostre diumenge passat amb temperatures tòrrides

/ LLUÍS FRANCO

La calorada va tocar sostre diumenge passat a Catalunya amb temperatures tòrrides i màximes que han oscil·lat entre els 33ºC i els 39ºC a gran part de l’interior, especialment a la Catalunya Central, el Vallès, Ponent, el Prepirineu i l’interior del Camp de Tarragona.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, al Vallès Occidental es va arribar als 38,5ºC i es va superar el rècord de temperatura màxima al maig a Catalunya, que era de 38,2ºC a Vinebre (Ribera d’Ebre) el 2012. Aquesta temperatura es va registrar al municipi de Castellbisbal. També a la Selva, a Anglès.

També van superar aquest registre les estacions del Pantà de Siurana (Priorat) i Baldomar (Noguera), amb 38,4ºC, i Caldes de Montbui (Vallès Oriental), amb 38,3ºC.

Publicitat
Comentaris
To Top