Publicitat
Oci i cultura

La temporada de Joventut de la Faràndula suma gairebé 18.000 espectadors

Dani Arboleda

Ha estat gràcies a les representacions de La Blancaneus, Els Pastorets, El Préssec Gegant i, per últim, Aladí

Representació d'Àladí', la funció que va tancar temporada a la Faràndula / Dani Arboleda

Joventut de la Faràndula va abaixar el teló de la temporada 2021-2022 diumenge passat, sumant 17.800 espectadors. Ha estat gràcies a les representacions de La Blancaneus, Els Pastorets, El Préssec Gegant i, per últim, Aladí. La platea del teatre de la Faràndula ha quedat ben plena en diverses ocasions.

La temporada es va encetar amb el retorn després de 10 anys de La Blancaneus i els 7 nans, un muntatge dirigit per Albert González, que va portar al teatre 4.300 espectadors.

Unes 5.000 persones van gaudir del retorn del clàssic nadalenc de Josep Maria Folch i Torres, Els Pastorets, que va comptar amb nova direcció general i artística de Ruth Garcia, amb el suport de la Junta Directiva de l’entitat.

El comiat d’El Préssec Gegant, dirigit per Alba Grau i Xavi Clapés, va aconseguir 3.300 espectadors. La temporada s’ha tancat amb l’esperada estrena d’Aladí, un muntatge dirigit per Míriam Vila i Joan B. Torrella, que ha aconseguit 5.200 espectadors.

Publicitat
Comentaris
To Top