Ciutat

Joan Mena es presenta al procés per ser cap de llista de Sabadell En Comú Podem

Des de 2007 fins a 2015, el polític ja va ser regidor a l’Ajuntament de Sabadell, per la coalició ICV-EUiA

/ VICTÒRIA ROVIRA

L’actual diputat al Congrés Joan Mena ha fet un pas endavant per encapçalar la llista de Sabadell En Comú Podem a les pròximes eleccions municipals, que seran el maig de 2023. El sabadellenc és actualment portaveu de Catalunya En Comú. Des de 2007 fins a 2015, ja va ser regidor a l’Ajuntament de Sabadell, per la coalició ICV-EUiA. I des de 2012 fins a fins a 2015, va ser al Parlament de Catalunya amb la mateixa formació.

Mena ha anunciat la seva candidatura, per encapçalar un projecte que encarrili “els valors ètics de la millor tradició de l’esquerra d’aquesta ciutat”, amb “la ciutat al cap i els barris al cor”.

El polític sabadellenc considera que la ciutat “necessita tornar a ser una referència universitària i sanitària, amb més i millor politiques feministes, LGTBI, animalistes i de defensa dels drets socials dels treballadors”. Amb aquesta visió ha anunciat a través d’un vídeo a les xarxes socials les seves intencions de ser alcaldable de Sabadell En Comú Podem.  També ha apel·lat a la “justícia, a la cohesió social i a la igualtat d’oportunitats”.

Al Congrés dels Diputats, Mena va ser ponent de la Llei Orgànica d’Educació, que va derogar la LOMCE de Wert, a més de la polèmica Llei de l’Audiovisual, que les entitats de defensa del català rebutgen. A més, ha participat en la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat.

Comentaris
To Top