Oci i cultura

El Triquell promet “un momentàs” cantant Zoo a Eufòria de TV3

triquell euforia tv3

Les expectatives són molt altes per a la Gala 10, en què actuaran 7 concursants

El Triquell durant la 9a gala a Eufòria

Les expectatives són molt altes per a la Gala 10 d’Eufòria. Cesc Fuentes, àlies el Triquell, interpretarà Tobogan, de Zoo. “Crec que tindrem un momentàs a plató”, ha assegurat a TV3 el coach Dani Anglès sobre l’actuació prevista del santquirzenc, que fa vida a Sabadell.

“Per mi el Panxo és un referent, un poeta del segle XXI, i és un honor bestial poder fer aquest temarro“, ha apuntat sobre el cantant de Zoo a TV3 el Triquell.

En aquests moments, queden 7 concursants: a banda del Triquell, la Mariona, la Scorpio, la Clàudia, l’Edu, la Núria i el Pedro. La previsió és que sigui una gala més ajustada que mai. Per anar fent boca, us deixem amb la darrera actuació del Triquell.

Triquell: “Eufòria de TV3 crearà un nou panorama artístic”

Comentaris
To Top