Diners

El Banc Sabadell inverteix 1,2 milions d’euros en dotze ‘start-ups’ l’últim any

L’any 2021 l’entitat bancària va promoure la convocatòria específica de transició ecològica per invertir en ‘start-ups’ d’aquest sector.

/ LLUÍS FRANCO

BStartup ha presentat les dotze últimes inversions en capital fetes en start-ups recentment creades. Aquest servei financer de Banc Sabadell (BS) és pioner en la banca espanyola per a empreses emergents i du a terme també inversions en capital de companyies en fases inicials.

De principis del 2014 fins l’actualitat, BStartup ha invertit en 78 start-ups, les quals han generat més de 1.600 llocs de treball. El 30% compten amb una dona al seu equip fundador, una dada significativament superior a la mitjana del sector empresarial. BStartup inverteix en companyies de qualsevol sector que incloguin en el seu projecte un alt component digital i tecnològic. El 40% de les inversions s’han materialitzat en empreses amb impacte social i, de fet, BStartup compta amb dues convocatòries específiques per a sectors clau en aquest sentit: la salut i la transició ecològica.

Algunes de les start-ups en què ha invertit el BS són Bia Power, Saigu Cosmetics, Wega, Cafler, Napptive, Amphora, Thytech i Time is Brain.

Comentaris
To Top