Publicitat
Ciutat

Dos joves de Sabadell moren en un accident de cotxe al Priorat

accident cotxe mort jove sabadell

Els dos sabadellencs tenien 23 i 29 anys. Hi ha una tercera persona ferida greu

Bombers i dels Mossos d'Esquadra, davant del vehicle accidentat, que s'ha precipitat per un desnivell a l'N-420 / ACN

Dos veïns de Sabadell, de 23 i 29 anys, han mort aquest dilluns en un accident de cotxe. El vehicle s’ha precipitat en el punt 846 de la carretera N-420, a Pradell de la Teixeta, al Priorat. Una altra persona n’ha resultat ferida greu. Aquesta persona ha estat traslladada pel SEM a l’Hospital de Sant Joan de Reus i, posteriorment, ha estat derivada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En un primer moment, l’accidentada ha explicat que eren cinc les persones que viatjaven en el vehicle i després ha assegurat que n’eren quatre. Per això, cap a les 8.30 h, els efectius de bombers i de la policia catalana han desplegat un dispositiu de recerca al punt quilomètric 846 de la carretera N-420, on s’ha precipitat el cotxe.

Però el cos de Bombers ha suspès la recerca del possible quart ocupant de l’accident que s’ha produït aquest dilluns a l’N-420, a l’altura de Pradell de la Teixeta. Durant tot el matí, els bombers han fet tasques de recerca, però la càmera tèrmica del dron que sobrevolava la zona, on s’ha estimbat el vehicle, només ha trobat restes del cotxe sinistrat i altres materials. Els efectius han donat per tancat el servei cap a les 15.30 h. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, la investigació continua oberta per esclarir les causes del sinistre i no descarten que hi hagi un quart ocupant. Amb tot, apunten que a hores d’ara només tenen contrastat que hi havia tres persones a l’interior del cotxe quan s’ha accidentat.

Publicitat
Comentaris
To Top