Publicitat
Diners

Òptica Universitària inaugura un nou centre a Sabadell

Òptica Universitària

L’empresa ha destinat una inversió de 440.000 euros per al nou establiment, situat a l’avinguda de Matadepera

Òptica Universitària, empresa especialitzada en distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, obre el seu segon centre a Sabadell. L’establiment, que es troba a l’avinguda de Matadepera, 124, al barri de Ca n’Oriac, compta amb una superfície de 230 metres quadrats. A més, destaca pel seu disseny minimalista i disposa d’una major exposició de producte.

L’empresa ha destinat una inversió de 440.000 euros per al nou centre, que tindrà nou treballadors. “Amb aquest nou establiment a Sabadell aconseguim arribar a la zona nord de la ciutat. A més, seguint la nostra filosofia de posar el client en el centre” explica el director comercial de l’Òptica Universitària, Héctor Ibar. L’altra botiga de la companyia a Sabadell està situada a la plaça de Sant Roc, 7-9.

87 centres a tot l’Estat

Així mateix, Òptica Universitària compta amb 87 centres a les províncies d’Alacant, Balears, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Madrid, Múrcia, Tarragona, València i Saragossa. A banda, també disposa del canal de venda en línia, que li permet arribar a la resta de províncies. En tots els centres compta amb més d’un miler d’empleats.

Els seus centres ofereixen les últimes col·leccions de més de 80 marques internacionals, com Ray BanOakleyArnettePolaroid, Nike o Carrera, o signatures de luxe com Gucci, Dior, Dolce & Gabbana o Prada, a més de serveis d’audició.

Publicitat
Comentaris
To Top