Ciutat

Tallen d’urgència uns arbres al barri de Torreguitart de Sabadell

arbre talat
/ CEDIDA

Aquest matí l’Ajuntament de Sabadell ha talat “d’urgència” alguns pollancres del carrer Alcalde Crespí, al barri de Torreguitart de Sabadell. Veïns i comerciants de la zona han alertat d’aquesta maniobra i han reclamat explicacions. Fonts municipals destaquen que ha estat “una actuació d’urgència per seguretat” d’algunes unitats al voltant dels jocs infantils. Segons asseguren aquestes fonts, “els arbres estaven malalts”. Així i tot, des de l’Ajuntament s’han compromès a “replantar-los com abans millor”.

Una mesura que el veïnat fa temps que reclama: “Ens estem quedant sense arbres, i veure que en talen més ens desespera”, apunta el José, veí del barri. “Hem perdut més de 150 pollancres. És veritat que un petit tant per cent estan crítics, però a d’altres encara els hi queda molta vida”, lamenta l’Antonio Recio, des de l’associació de veïns. En tot cas, volen recuperar la vegetació.

De fet, des de l’Ajuntament han posat l’accent en aconseguir una ciutat més verda: 2.500 exemplars que durant aquest any es plantaran per tot Sabadell. Noves plantacions als diferents districtes, actuacions específiques i els nous exemplars que es plantaran als parcs de la ciutat, entre els quals al Parc del Nord i al Parc de les Aigües.

arbre talat

Publicitat
Comentaris
To Top