Publicitat
Ciutat

Accident mortal al Priorat: el cotxe de les víctimes de Sabadell es va trobar 24 hores després

accident priorat joves morts sabadell

La investigació policial continua oberta i tot apunta que l’accident s’hauria produït per la somnolència del conductor

Els serveis d'emergència treballant en l'accident mortal del Priorat / ACN

Les dues víctimes mortals de Sabadell i la noia ferida greu en l’accident de l’N-420 a Pradell de la Teixeta (Priorat) feia més de 24 hores que s’havien precipitat per un barranc quan els serveis d’emergència van trobar-los.

L’accident es va produir entre les cinc i les sis de la matinada de diumenge, quan els joves tornaven d’una festa ‘rave’ i anaven en direcció a Tarragona, segons fonts consultades per ACN. El matí de dilluns, aproximadament a les 8.30h, el servei de manteniment de carreteres va donar l’alerta sobre l’accident. Les dues víctimes mortals de Sabadell tenien 23 i 29 anys.

La investigació policial continua oberta i tot apunta que l’accident s’hauria produït per la somnolència del conductor. La noia ferida ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) i es troba estable, segons han informat fonts de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

accident morts sabadell priorat

El cotxe es va precipitar per un desnivell / ACN

Dilluns, els Bombers van haver d’excarcerar-los a tots tres per poder-los alliberat de l’interior del vehicle. En un primer moment, la dona va dir als efectius d’emergència que hi havia un quart ocupant al cotxe, però finalment es va acabar descartant aquesta hipòtesi.

Arran de la incidència, es van activar deu patrulles dels Mossos d’Esquadra i les seves unitats de recerca i de drons. Per la seva banda, bombers hi van destinar dotze dotacions, entre les quals la unitat de rescat amb l’helicòpter i efectius del GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i el metge del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) així com unitats del Grup Caní de Recerca. Des del SEM també es van activar tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat.

Publicitat
Comentaris
To Top