Publicitat
Diners

Dotze empreses de la comarca, candidates als Premis Pimes

Premis Pimes

Les candidatures finalistes d’empreses del territori suposen el 20% del total en aquests guardons d’enguany

Imatge del jurat dels Premis Pimes / CEDIDA

Dotze petites i mitjanes empreses del Vallès Occidental són candidates a la 35a edició dels Premis Pimes, xifra que suposa el 20% de les candidatures finalistes als guardons d’enguany. L’entitat empresarial Pimec organitzarà un sopar solidari el pròxim 27 de juny al Camp Nou que servirà per lliurar els premis. L’esdeveniment comptarà amb la presència del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Pimec premia Kivnon Logística, de Barberà


Les 24 personalitats que formen part del jurat dels Premis Pimes s’han reunit aquest dijous al Palau de Pedralbes per estudiar i fer la deliberació corresponent del total de 53 candidatures presentades. Els guardons seran de tres modalitats diferents:

  • Premi Pime més competitiva amb categoria de micro, petita i mitjana empresa
  • Premi a la Qualitat Lingüística
  • Premi Fundació Pimec a la Segona Oportunitat

Quant als sectors econòmics que representen les 53 candidatures proposades, vuit pimes provenen de l’alimentació; una de la construcció; dos del sector de la formació; dos més de l’hostaleria; 17 de la indústria; una del sector sanitari; 19 dels serveis; dues de les TIC i una del transport.

Publicitat
Comentaris
To Top