Oci i cultura

Manel Camp Quartet, tret de sortida del Festival Internacional de Música de Sabadell

festival internacional de musica sabadell

La cita de les Joventuts Musicals va arrencar i no pararà fins al 5 de juliol a tres escenaris diferents

Manel Camp Quartet va actuar dimecres al Teatre Principal / victòria rovira

El XXII Festival Internacional de Música de Sabadell ha arrencat i no pararà fins al juliol, amb una bona programació heterogènia. Durant un mes, la cita de Joventuts Musicals es mudarà per diferents espais emblemàtics de la ciutat per a programar-hi set actuacions. Aterrarà al Casal Pere Quart, al Teatre Principal i a l’auditori dels jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

La primera actuació va ser Carst, dimecres passat al Teatre Principal, a càrrec de Manel Camp Quartet. Inspirant-se en les muntanyes de Montserrat i la Tramuntana mallorquina, van deixar molt bones sensacions.

festival internacional de musica sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

festival internacional de musica sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

La pròxima actuació serà el 13 de juny, al Casal Pere Quart. L’Orquestra d’acordions de Sabadell oferirà Jazz, rock i funk, dirigida per Miquel Àngel Maestro i amb dos cantants i percussió. El 15 de juny tindrem la visita del pianista Marco Mezquida i el guitarrista Chicuelo, que presentaran el disc No hay dos sin tres.

La Cobla Mediterrània actuarà el 20 de juny, acompanyada de la Coral de Belles Arts i l’Orfeó de Sabadell. El Cor de Joves cantarà el 22 de juny (20h), amb una actuació capella que sorprendrà el Casal Pere Quart. El 29 de juny, serà la Banda de Sabadell amb El vent que ens uneix. I, finalment, el 5 de juliol es clourà amb Tenors, de la Companyia Illuminati.

Comentaris
To Top