Ciutat

FOTOS: El Mercat dels Diumenges torna a la seva ubicació original

mércate dels diumenges
Veïns passetjant pel mercat / Víctor Castillo

El Mercat setmanal dels Diumenges ha retornat al carrer de Costa i Deu després d’haver estat ubicat al carrer de Bernat Metge, per motius relacionats amb la pandèmia. Pels paradistes el fet de tornar a tenir el mercat junt i sense restriccions ha estat una gran alegria: “Ens hem passat 3 anys oblidats, som 150 parades de gent resident a Sabadell i el canvi de carrer va tancar les entrades directes a la nostra zona i ens va deixar marginats”, ha explicat un membre dels paradistes de Sant Quirze, Emilio Jiménez.

La cita d’avui ha comptat amb una gran presència de públic i la majoria de paradistes l’ha valorat com un èxit.

mercat diumenges v castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

mercat diumenges

/ Víctor Castillo

mercat diumenges

/ Víctor Castillo

Comentaris
To Top