Publicitat
Ciutat

Tres detinguts per robatori amb violència a l’estació de Gràcia de Sabadell

policia local badia

Van robar de forma violenta diversos objectes, entre els quals una cartera, a persones que es trobaven a l’interior del tren

Un policia municiapal, en una imatge d'arxiu

Tres joves van ser detinguts el passat dissabte a les 3 h del matí per un presumpte delicte de robatori amb violència al carrer de Frasser Lawton, prop de l’estació Can Feu – Gràcia de Sabadell. Segons fonts policials, els joves —de 19, 18 i 17 anys— van robar de forma violenta diferents objectes, entre els quals una cartera, a persones que en aquell moment es trobaven a l’interior del tren. Les víctimes van avisar dels fets i tres unitats de la Policia Municipal van interceptar als joves a la sortida de l’estació. Ja s’han obert diligències judicials.

Publicitat
Comentaris
To Top