Ciutat

L’Ajuntament activa mesures addicionals per les altes temperatures

L’Ajuntament activa mesures addicionals per les altes temperatures

Un dels punts habilitats / CEDIDA

Davant les altes temperatures que s’estan patint aquests dies, l’Ajuntament de Sabadell continua treballant de manera coordinada amb els diferents serveis municipals pel pal·liar els efectes de la calor, motiu pel qual ha pres una sèrie de mesures addicionals en els actes públics i espais de més concurrència.

A banda de les recomanacions habituals davant les altes temperatures el Govern municipal ha acordat, en coordinació amb a companyia Aigües Sabadell, la instal·lació de 4 punts d’hidratació públics a diferents espais de la ciutat. Aquests punts d’hidratació podrien arribar a ser 7 depenent de les necessitats i la disponibilitat. A falta d’acabar d’acordar les ubicacions exactes, entre aquesta tarda i demà es preveu la instal·lació a la plaça de la Creu de Barberà, a la plaça del Pi, a la plaça de les dones del tèxtil i a l’Eix Macià. Aquests punts, per beure aigua o hidratar-se se sumen a les més de 200 fonts d’aigua potable que estan ubicades a places, parcs i carrers de la ciutat.

A més, en casos d’actes públics es poden prendre altres mesures específiques com es va fer el cap de setmana passat acordant amb voluntaris de l’ADF Sabadell el ruixat d’espais per rebaixar la temperatura. Cal destacar que els voluntaris de l’ADF ja estan realitzant torns de guàrdia pel perill potencial d’incendi en aquesta època de l’any. Aigües de Sabadell i l’Ajuntament també han acordat repartir ampolles d’aigua en els casals d’estiu organitzats des d’acció social.

Comentaris
To Top