Publicitat
Vallès

VÍDEO: Un aparatós incendi crema l’entrada de Sentmenat

Bombers de la Generalitat han estabilitzat un aparatós incendi de matolls i canyes a Sentmenat, que s’ha produït en uns terrenys erms a l’avinguda de les Filadores, en una de les entrades del municipi. El foc s’ha originat a la zona de Can Vilar, cap a les 13.15h.

Segons les primeres informacions, hi hauria afectats uns 2.000 metres quadrats. Tot i que l’incendi ha estat estabilitzat, dues hores després hi continuaven treballant un mitjà aeri i 9 dotacions terrestres. S’ha repassat el perímetre de la zona cremada.

incendi sentmenat

Des de l’Ajuntament, s’ha demanat que no s’apropi ningú a la zona, amb l’objectiu de no entorpir i fer molt més fàcil la feina tant als Bombers com a la Policia Local i l’ADF Sentmenat.

Publicitat
Comentaris
To Top