EL TEMPS

L’onada de calor deixa temperatures de rècord a Sabadell

Obrers hidratant-se per fer front a l'onada de calor, en una imatge d'arxiu / V. CASTILLO

Sabadell ha deixat enrere una onada de calor, la segona en poc menys d’un mes, que ha deixat temperatures de rècord a la ciutat. El passat divendres, coincidint amb el pic de la calor canícula, l’estació automàtica Sabadell – Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, va enregistrar 36,7 graus de temperatura, poc abans de les 12 del migdia.

Des que el Servei Meteorològic de Catalunya enregistra dades de l’estació automàtica sabadellenca, a finals del 2008 (24/10/2008), només el passat 28 de juny del 2019 es va superar la temperatura d’enguany: aleshores el termòmetre es va enfilar fins als 41,3 graus.

La matinada anterior del 17 de juny, Sabadell viuria la primera nit tòrrida de l’any, arribant a superar els 25 graus de temperatura. Uns registres mai experimentats a la ciutat des de l’entrada en funcionament de l’estació automàtica.

Sabadell podria fregar els 40 graus

Comentaris
To Top