Ciutat

Nits tropicals a Sabadell, a partir de divendres

Prendre un refrigeri, un dels antídots per passar millor la calor / LL. F.

Seguint la tendència dels darrers dies i fins al dia 24 de maig, segons indica el Servei Meteorològic de Catalunya, tindrem una situació anticiclònica, semblant a la viscuda quatre mesos enrere, però de menys durada. A partir d’aleshores, la temperatura ja començarà a baixar fins a assolir els valors propis per l’època de l’any.

Un dels fets més importants a tenir en compte seran els valors de temperatura màxima del cap de setmana, especialment a punts de l’interior, on és probable que se superin els 30 graus en general. A Sabadell es podrien arribar als 31 graus en moments puntuals, a partir del cap de setmana.

A més, la temperatura mínima també quedarà força alta, i en alguns llocs del litoral hi haurà nits tropicals, amb valors mínims que puntualment no baixaran dels 20 graus, a partir de divendres i durant les nits del cap de setmana. Per altra banda, la predicció indica que, durant aquest episodi càlid, seguirà la manca de precipitació a Sabadell, almenys durant una setmana, com a mínim

Comentaris
To Top