Ciutat

Cues per comprar la tradicional coca de Sant Joan

La coca de crema, pinyons i fruita confitada, la més tradicional, segueix sent la més demanda per celebrar el Sant Joan.

Clients fan cua per comprar coques a la pastisseria Sallés

Cues, i més cues. Ha estat la imatge d’algunes pastisseries de la ciutat per l’allau de sabadellencs que volien comprar la mítica coca de Sant Joan. A la Pastisseria Sallés, al carrer de l’Escola Industrial, la cua gairebé arribava fins a la cruïlla amb el carrer de Gràcia. A l’interior, el clima intens de treball, amb coques amunt i avall, permet abastir ràpidament a tots els clients que compren les seves postres dolces de Sant Joan.

Com serà la revetlla de Sant Joan a Sabadell?

La coca “de tota la vida”

Malgrat que alguns clients busquen propostes dolces més atrevides, la majoria aposten per la tradició. La coca de crema, pinyons i fruita confitada, “la de tota la vida” com diu una clienta que s’espera, segueix sent la més demanda per celebrar el Sant Joan.

Coca de Sant Joan, de crema i fruita confitada / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top