Publicitat
Diners

Neix Livitt, una marca de moda femenina ‘made in’ Sabadell

Livitt

La primera col·lecció de la firma està formada per cinc vestits i un top dissenyats i fabricats a la ciutat

Esmeralda Domingo i Cristina Fortuny, fundadores de Livitt / VICTÒRIA ROVIRA

Les sabadellenques Esmeralda Domingo i Cristina Fortuny han creat Livitt, una marca de moda femenina de quilòmetre zero. Aquest mes de juny han presentat la primera col·lecció de la firma, que està formada per cinc vestits i un top dissenyats i fabricats a la ciutat i fets amb teixits reciclats de qualitat.

Domingo i Fortuny, totes dues assessores d’imatge, asseguren que els dissenys de Livitt es caracteritzen per ser “atemporals” i tenir una “alta versatilitat”, amb línies senzilles i d’alta comoditat. A finals de juny, la marca ja disposarà d’una pàgina web en què es podrà comprar les diferents peces de roba.

Per què vau decidir crear Livitt? Quins van ser els tempos?

Esmeralda Domingo: Abans de tot, hem de dir que totes dues som assessores d’imatge, tot i que venim de sectors molt diferents. La Cristina era enginyera i jo estava a la banca, però vam decidir acabar treballant del que realment ens agrada. Per això, quan ens vam conèixer vam decidir muntar una assessoria d’imatge, que es diu Armario Personal.

Cristina Fortuny: A partir d’aquí, també teníem al cap crear una línia de roba i ara ha sigut quan hem fet el pas. Livitt disposa de peces de roba atemporals amb una alta durabilitat per fomentar el consum responsable. La marca neix amb la filosofia de l’slow fashion, és a dir, té la intenció que els clients puguin utilitzar les peces de roba en diferents ocasions.

Com és la primera col·lecció de primavera-estiu de la marca?

Fortuny: Tenim un top i cinc vestits. Creiem que són peces versàtils i fàcils de dur durant aquesta etapa de l’any. A més, els teixits són frescos, naturals i de quilòmetre zero, ja que estan fabricats a Sabadell.

Domingo: Oferim qualitat i, per tant, el preu de les nostres peces de roba és més alt que a les grans cadenes de fast fashion. És veritat que la població està massa acostumada a comprar peces a preus molts baixos, però podem canviar aquesta dinàmica.

De quina manera es pot aconseguir?

Fortuny: Educant a la població, tot i que s’ha de dir que hi ha dones ja conscienciades amb l’slow fashion. Això sí, la majoria tenen més de 30 anys, ja que tenen més maduresa i poden tenir un estil més definit.

Les dones de més de 30 anys són, doncs, el vostre target?

Domingo: Sí, exacte. Podem connectar molt amb aquest perfil de públic. Són dones que solen tenir la seva rutina establerta i que valoren més la qualitat de les peces de roba.

Veneu les peces a través d’un  e-commerce? També teniu algun punt de venda en botigues físiques?

Fortuny: Tenim pàgina web, però encara està en construcció. Tenim previst que a finals d’aquest mes ja estigui feta. Anem una mica tard de temps, ja que tot just vam treure la col·lecció a principis de juny i ja estem pensant en la col·lecció de tardor-hivern. Estem arrencant dues empreses i això absorbeix molt de temps.

Domingo: Tenim algun de punt de venda en botigues físiques. D’aquesta manera, podem donar a conèixer Livitt. Així i tot, la nostra intenció a mitjà termini és només estar presents en botigues temporals. Els marges que ens surten són massa petits, perquè la nostra producció és petita.

Quines són les vostres expectatives de futur amb Livitt?

Fortuny: El nostre principal objectiu és donar a conèixer la marca i que arribi al seu target. De moment, el feedback que rebem dels primers clients és molt bo. Vam fer una presentació de la col·lecció fa uns dies i va agradar molt. Creiem que Livitt es pot fer un lloc en el mercat. De moment, volem arribar a tot l’Estat.

Publicitat
Comentaris
To Top