Ciutat

Més confort tèrmic a cinc escoles bressol de Sabadell

Es faran actuacions de millora a les escoles bressol de Can Llong, Arraona, Espronceda, Andreu Castells i Calvet d’Estrella

Cinc escoles bressol municipals milloraran el confort tèrmic amb la instal·lació de sistemes de bioclimatització, aire condicionat i aïllament tèrmic. Les actuacions es faran a les escoles bressol de Can Llong, Arraona, Espronceda, Andreu Castells i Calvet d’Estrella. El termini d’execució serà de tres mesos per a tots els centres, excepte per a l’Escola Bressol Espronceda, que tindrà una durada d’un mes.

Més de 200.000

El projecte compta amb un pressupost general de 222.593,80 euros, dividit en cinc lots, un per a cada escola. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns l’expedient de contractació de les obres, que inclouran millores en l’aïllament tèrmic i la protecció solar, la instal·lació de sistemes de bioclimatització consistent en refredar l’aire per un procés d’evaporació 100% natural, la posada en marxa de sistemes de climatització mitjançant bombes de calor i sistemes d’aire condicionat i millores en la ventilació natural creuada d’algunes aules.

Comentaris
To Top