EDITORIAL

Debat i arguments

Arguments d’uns i d’altres. Això és el que ens agradaria escoltar avui al ple municipal sobre el SurfCity. Creiem que el debat polític està bé perquè permet veure la diversitat d’opinions que podem trobar a la nostra ciutat, però alhora desitgem que sigui profund, des del raonament i la convicció. La xarrameca i els discursos fàcils de poc serveixen quan parlem d’un projecte que pot tenir un abast de ciutat.

El Govern municipal porta a aprovació inicial la cessió un terreny situat a la Zona Esportiva de Sant Oleguer a un grup inversor. Es tracta d’un tràmit inicial, no definitiu, però alhora cabdal per poder seguir amb el procés. L’executiu, en minoria, ha aconseguit fer els moviments necessaris per garantir la continuïtat del projecte.

És innegable que encara ens falta informació sobre el SurfCity, sobre el seu impacte econòmic, ambiental i esportiu a la ciutat. Creiem, en general, que aquest projecte encara no ha tingut un debat ponderat i raonat, amb idees fortes, alternatives i visió global de ciutat. Cal compartir punts de vista i debatre, però hi insistim: sobretot calen arguments.

Comentaris
To Top