Ciutat

Andi Sabadell acomiada el curs amb la tradicional Festa d’estiu al Casal Pere Quart

Actuació d'Els Cracs d'Andi al Casal Pere Quart / CEDIDA

L’entitat Andi Sabadell, d’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual, va celebrar aquest passat dissabte la tradicional Festa d’estiu a l’auditori del Casal Pere Quart.

Unes 150 persones van assistir a l’acte, que va comptar amb la participació del regidor d’Acció Social de l’Ajuntament, Eloi Cortés, i la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellan.

Els mateixos usuaris d’Andi es van encarregar de conduir la trobada, en què el director tècnic, Màrius Peralta, va donar la benvinguda i va fer cinc cèntims dels dos projectes que s’han posat en marxa aquest any: el Projecte Campus: Oportunitats per la inclusió i reActiva’t.

Una representació durant l’acte / D.S.

A continuació es van projectar vídeos de resum del curs i els participants a l’acte van fer una mostra de balls i de teatre, abans de donar pas a l’actuació d’Els Cracs d’Andi, que van crear un gran moment en cantar Boig per tu amb part del públic assistent a l’escenari.

La presidenta d’Andi, Dolors Pallàs, va tancar la celebració amb un agraïment als participants per “haver permès als assistents gaudir de les seves capacitats”. Finalment, es va servir un berenar al pati del casal.

Comentaris
To Top