ESPORTS

El renovat aspecte del pavelló del Club Esportiu Sant Nicolau

El bàsquet és l'activitat principal al pavelló del Sant Nicolau / ll. franco

El Club Esportiu Sant Nicolau feia un parell de setmanes que anunciava a xarxes que es preparava una sorpresa. Aquesta ha arribat. El club informa que la FamíliaLAU gaudeix d’un obsequi: el pavelló del carrer de Jardí té un nou aspecte, amb una renovació absoluta i una salut visual digne d’admirar. Els joves jugadors i jugadores del Sant Nicolau continuaran practicant i gaudint del seu esport preferit en un recinte que acull cada cap de setmana moments esportius inoblidables en les seves diferents categories.

Segons explica el president de l’entitat, Arnau Bonada, la idea de fer un restyling al pavelló del carrer Jardí neix d’una macro enquesta a pares i jugadors, on es detecta aquesta petició generalitzada: “Quan vas a camps de Catalunya, com el del Mataró, Barça o Penya, són pistes que et fan sentir especial, lluny de ser un pavelló fred. Amb el color grana i l’escut al centre de la pista, farem del pavelló un lloc molt especial”, assegura Bonada. Amb una inversió aproximada de 10.000 euros, s’espera que el pavelló transmeti el “sentiment de pertinença” que sota la presidència de l’economista sabadellenc es vol transmetre a la família LAU.

Així mateix, el club informa també que les sorpreses no s’acaben. De cara a setembre es farà un concurs-enquesta per tal de decidir quin nom oficial es posarà al camp del LAU.

Comentaris
To Top