Publicitat
Ciutat

El barri de Can Deu celebra la seva festa major

fm can deu
Les activitats d'aiguai han estat molt aclamades / Victor Castillo

La plaça dels Castanyers, al barri de Can Deu, ha estat l’escenari dels actes de la festa major d’enguany. En aquesta edició, marcada per l’onada de calor, han destacat sobretot les activitats d’aigua pels més menuts. Des de l’Associació de Veïns el seu president, Juan Juárez, ha valorat molt positivament les celebracions: “Fem un 10/10, ha vingut i participat moltíssima gent. De fet, ahir vam fer curts al sopar popular”.

fm can deu

Els més menuts han gaudit dels inflables / Victor Castillo

Des de l’Associació de Veïns han destacat l’adaptació de la festa a tots els públics: “Hem pensat una festa adaptada perquè qualsevol persona pugui gaudir d’aquests 3 dies”, expressava Juárez. A més a més, les activitats més aclamades han estat l’equinoteràpia i el 2n concurs de truita de patates.

La festa ha congregat centenars de veïns que han omplert la plaça i els comerços del voltant durant els dies de la festa.

Publicitat
Comentaris
To Top