Ciutat

Dos joves roben un semàfor a la Ronda Ponent de Sabadell

La policia va intervenir els dos nois després que guardessin el semàfor al maleter d’un cotxe

Un semàfor a Sabadell, en una imatge d'arxiu

La Policia Local de Sabadell va identificar la nit d’aquest dimarts dos nois de 21 i 22 anys que portaven al maleter del seu vehicle un bàcul d’un semàfor. Els fets vandàlics, que van tenir lloc a la carretera de Terrassa amb la Ronda Ponent, es van produir passada la mitjanit.

La policia va rebre l’avís després que dues persones carreguessin de forma sospitosa alguna cosa al cotxe. En arribar al lloc, una unitat policial va intervenir el semàfor, que es trobava al maleter del vehicle. Als dos joves se’ls va obrir la corresponent diligència judicial per un delicte d’apropiació indeguda.

Comentaris
To Top