Publicitat
Ciutat

Reunió sobre mobilitat d’ERC amb la Cambra de Comerç, el Centre Metal·lúrgic i el CIESC

Reunió entre ERC i els principals agents econòmics de Sabadell / CEDIDA

Els republicans buscaven “forjar acords per a una mobilitat moderna i sostenible”

Reunió entre ERC i els principals agents econòmics de Sabadell / CEDIDA

El grup municipal d’ERC valora “molt positivament” la reunió que ha mantingut amb alguns dels principals agents econòmics de Sabadell per parlar sobre infraestructures i com millorar la mobilitat al Vallès. Hi han estat representants de la Cambra de Comerç, del Centre Metal·lúrgic i del CIESC, juntament amb l’exalcalde i diputat al Parlament Juli Fernàndez, l’alcaldable Gabriel Fernàndez i la portaveu adjunta municipal, Èlia Soriano Costa.

Els republicans buscaven “forjar acords per a una mobilitat moderna, sostenible i ajustada a les necessitats dels ciutadans i les empreses de la demarcació”. Fonts del grup municipal expliquen que la trobada “suposa l’inici d’un treball conjunt per avançar en punts compartits”.

Publicitat
Comentaris
To Top