Oci i cultura

Be Soul Fest: el flow urbà s’apodera de Sabadell

be soul

Amb actuacions de ball i skate a la plaça Argub i Ca l’Estruch el festival busca acostar la cultura urbana a la ciutat

L'1 contra 1 de ball va deixar moments espectaculars / Victòria Rovira

La ciència diu que els éssers humans tenim 2 hemisferis al cervell. L’esquerre és principalment tècnic i numèric. El dret conté la nostra essència artística. Si això és així, els artistes i ballarins que estan passant aquest 3r cap de setmana de juliol pel Be Soul Fest tenen dos hemisferis drets. L’esdeveniment, organitzat per Soul Headquarters, antigament Soul Dance Center, ha aplegat més de 100 participants. Una meitat a la modalitat de batalles de dansa i l’altra al concurs d’skate.

be soul

/ Victòria Rovira

El festival

L’esdeveniment consisteix en espectacles esportius de cultura urbana. Segons l’organització s’intenta: “englobar diferents activitats i disciplines urbanes per connectar amb el públic de la ciutat”, ha explicat el responsable de danses urbanes de Soul Headquarters, Alvar Marcos.

be soul

/ Victòria Rovira

Els actes s’han celebrat tant a la plaça Argub i a Ca l’Estruch. Dissabte al matí ambdós emplaçaments han acollit les preeliminatòries de dances urbanes. A la tarda s’ha disputat la competició d’skate. Durant el dia de diumenge s’han celebrat les finals de les diferents disciplines.

Nit de freestyle

Al capvespre del dissabte, s’ha celebrat una de les activitats més especials. Unes 150 persones s’han reunit a la plaça, tot per veure un gran espectacle d’improvisació dansaire. Els artistes han realitzat uns balls increïbles. Algunes actuacions han estat espectaculars, amb moviments quasi impossibles per la resta de mortals, altres han estat més calmades i sensorials, però mantenint un gran nivell artístic. Al final el públic ha triat el guanyador amb aplaudiments. 

be soul

/ Victòria Rovira

La cita també ha atret ballarins professionals d’altres indrets. Larkin Poynton (Colorado, EEUU), Kuty (França) o Caro BM (Sevilla) entre altres no han volgut faltar a aquest gran esdeveniment de cultura i música urbana.

Comentaris
To Top