Ciutat

Obert un local d’empanades ‘take away’ al carrer de les Tres Creus

Es tracta d’una franquícia barcelonina que ofereix empanades tradicionals argentines ‘take away’

El carrer de les Tres Creus, pel trànsit constant de persones que surten de l’estació,  s’ha convertit en una zona atractiva per a l’obertura de negocis. Des d’aquest dilluns, el carrer compta amb un nou local de restauració anomenat I Love Empanada, que s’ubica al número 141 d’aquesta via. Es tracta d’una franquícia barcelonina que ofereix empanades tradicionals argentines take away.

La franquícia té l’obrador a Barcelona i actualment disposa de tres botigues: una a Barberà, una a Granollers i la darrera, la de Sabadell. Mitjançant la seva pàgina web, però, l’empresa informa que pròximament se n’obrirà una de nova també a la Rambla de Sabadell.

Sabadell estrena un nou sushi a domicili

Comentaris
To Top