MONTCADA

Nou magatzem logístic per al comerç en línia a Montcada i Reixac

La cadena de supermercats Condis ha obert un nou magatzem logístic per al comerç en línia a Montcada i Reixac

Imatge d'arxiu de la façana d'un supermercat Condis

La cadena de supermercats Condis ha posat en marxa un magatzem logístic a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) centrat exclusivament a les operacions fetes en línia a través de la plataforma Condisline. La firma hi ha invertit 1 MEUR, fet que li permet cobrir la meitat del territori català i efectuar uns 100.000 enviaments anuals. Amb 2.800 metres quadrats, dona feina a 60 persones, conté 7.000 referències i gestiona 9.000 entregues mensuals.

Condis ha registrat un increment de la demanda de venda electrònica progressiva des del 2020, quan va créixer un 78% respecte al 2019 a causa de la pandèmia i el confinament, i posteriorment s’ha estabilitzat amb creixements anuals del 4%, un augment que també es preveu per aquest 2022.

Comentaris
To Top