Ciutat

Detingut un jove que circulava sense carnet i amb una ordre de detenció pendent

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

L’arrestat tenia una ordre de detenció pendent per un delicte de trencament de condemna

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Municipal de Sabadell

La Policia Municipal de Sabadell va detenir aquest divendres al matí un noi que conduïa sense permís de conduir. Després d’aturar-lo, els agents van veure que el jove, de 27 anys, no s’havia tret mai el carnet. Els fets van passar a la plaça del Mil·lenari, quan una unitat policial va aturar el vehicle que circulava per la via pública.

A més, després de revisar la seva documentació, els agents van veure que l’arrestat tenia una ordre de detenció pendent per un delicte de trencament de condemna d’un jutjat de Sabadell. Després de la detenció, es van obrir les corresponents diligències judicials.

Comentaris
To Top