Vallès

Salvador Navarro, nou degà de la Facultat de Medicina de la UAB

Agafarà el relleu de Vicent Fonollosa, degà de la Facultat des del 2017

El doctor Salvador Navarro, en una imatge d'arxiu

El doctor Salvador Navarro, director del Servei de Cirurgia i de l’Aparell Digestiu del Parc Taulí i professor del Departament de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat escollit aquest mes nou degà de la Facultat de Medicina de la UAB.

Després de ser metge intern resident a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Navarro ha exercit com a cirurgià als hospitals de Sant Boi de Llobregat i Viladecans, a l’Hospital del Mar de Barcelona i, des del 2003 fins ara, a l’Hospital Parc Taulí.

Amb una dilatada i reconeguda trajectòria assistencial, investigadora i com a docent, Navarro ha estat vicedegà de la Facultat de Medicina de la UAB i coordinador de la Unitat Docent del Parc Taulí – UAB, a més de presidir la Societat Catalana de Cirurgia i el comitè científic de l’Associació Espanyola de Cirurgia.

Entre múltiples reconeixements per la seva trajectòria, destaquen el Premi Pere Virgili de 2019 de la Societat Catalana de Cirurgia i el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El nou degà és autor de 140 publicacions indexades i 24 capítols de llibre, ha participat en més d’una cinquantena de projectes de recerca subvencionats i ha dirigit prop d’una vintena de tesis doctorals.

Està previst que el nou equip de deganat s’incorpori a les seves funcions el proper 1 de setembre. Navarro agafarà així el relleu de Vicent Fonollosa, degà de la Facultat des del 2017.

El Dr. Salvador Navarro, del Taulí, al comitè d’experts per transformar el sistema públic de salut

Comentaris
To Top