Ciutat

La pluja torrencial finalment arriba a Sabadell

Episodi de pluja a Sabadell / Victòria Rovira

Protecció Civil ha demanat extremar la prudència per “temps violent”

Episodi de pluja a Sabadell / D.S.

Feia dies que s’anunciava l’arribada d’un intens xàfec a la ciutat. Finalment, ha caigut aquesta tarda de divendres, per posar punt i final a l’onada de calor de la setmana passada. Una forta precipitació s’ha desencadenat. Ha durat pocs minuts, però ha provocat afectacions en alguns punts de Sabadell.

A la ciutat, el sistema de clavegueram s’ha inundat en alguns carrers, com a la Ronda Zamenhof. La intensa pluja també ha arrencat branques d’arbres, com mostra aquesta fotografia del carrer de Gràcia, i ha provocat el despreniment d’una cornisa a Via Massagué i d’una façana a Pardo Bazan. A més, també hi ha hagut diversos semàfors avariats.

Intensa pluja a Sabadell

De fet, Protecció Civil ha demanat extremar la prudència per “temps violent”. Alerten de la possibilitat de pedra de diàmetre superior a 2 cm, ratxes de vent superiors a 90 km/h, esclafits i tornados o mànegues a Bages, Moianès, Anoia, Vallès i Baix Llobregat.

Comentaris
To Top