Publicitat
Ciutat

​Pol Gibert substitueix Marta Farrés com a alcalde accidental a Sabadell

A partir de la segona setmana del mes serà el torn de la segona tinent d’alcaldessa, Marta Morell

Arriba l’agost, i ho fa encetant la setmana, i això és, per a molts, sinònim de vacances d’estiu. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha signat el decret pel qual s’han designat les persones que assumiran les alcaldies accidentals durant les quatre setmanes del mes i el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, ha estat el primer en assumir el rol.

Gibert serà alcalde accidental fins aquest diumenge, 7 d’agost. A partir del dia següent, i fins al 14, serà el torn de la segona tinent d’alcaldessa, Marta Morell. La segona quinzena, coincidint amb la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, ho farà el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez.

El cicle d’alcaldies accidentals el tancarà la quarta tinent d’alcaldessa, Montse González, que farà les funcions de batlle entre els dies 22 i 28 d’agost. Aleshores, Farrés ja tornarà de les vacances, precisament una setmana abans que arrenqui la Festa Major.

Publicitat
Comentaris
To Top