Publicitat
Vallès

Detenen cinc homes encaputxats i armats per assaltar un pis a Bellaterra

Quatre dels cinc assaltants van ingressar a presó després de passar a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes per assaltar un domicili de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès, on s’estava celebrant una festa i agredir les vuit persones que hi havia. Els fets van passar el 16 de juliol passat. Els cinc assaltants, que anaven encaputxats i duien arma de foc i ganivets, van irrompre al pis, van amenaçar els integrants de la festa i els van emmordassar. Tres d’ells van quedar ferits amb arma blanca i cops.

Els Mossos en van poder enxampar tres quan sortien del domicili i van trobar els altres dos en una zona boscosa pròxima al lloc. Quan els van escorcollar els hi van trobar substàncies estupefaents que haurien robat del pis. Quatre dels cinc assaltants van ingressar a presó després de passar a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola. Els atribueixen delictes de lesions, entrada a domicili aliè, robatori amb violència i delictes contra la salut pública.

Publicitat
Comentaris
To Top