Publicitat
Ciutat

El projecte per actuar al Ripoll tornarà a presentar-se als fons europeus Next Generation

Riu Ripoll

El projecte s’havia presentat a una primera convocatòria dels fons europeus, obtenint bona puntuació

Imatge d'arxiu del riu Ripoll

Sabadell tornarà a presentar als fons Next Generation la sol·licitud d’ajuts per dur a terme diferents actuacions ambientals i millorar l’accessibilitat al riu Ripoll. Després d’haver fet una primera proposta, l’Ajuntament tornarà a presentar el projecte, tot revisant-ne el contingut i introduint-hi millores que condueixin a una puntuació més elevada i que afavoreixi l’obtenció dels fons de recuperació.

El projecte s’havia presentat a una primera convocatòria dels fons europeus impulsada pel Govern de l’Estat, obtenint molt bona puntuació. Malgrat això, no rebrà la subvenció en aquesta ocasió en haver-se exhaurit els 50 milions d’euros disponibles, que es repartiran entre les iniciatives amb la valoració més alta.

L’alcalde accidental, Pol Gibert, s’ha mostrat convençut que la ciutat rebrà aquest ajut. “Properament s’obriran noves convocatòries i això ens dona l’oportunitat de millorar encara més la sol·licitud i tornar a presentar-nos encara amb més garanties”, ha explicat.

Està previst que s’inverteixin a la Zona Gran Via-Ripoll prop de 4 milions d’euros, dels quals 2,2 milions procedeixen dels fons europeus. Dins aquests projectes, es contemplen accions al balcó del Ripoll com ara la reurbanització de la Ronda Orient, davant del tanatori i també la reurbanització del barri de Nostra Llar. En total, l’Ajuntament ja té confirmats ajuts Next Generation per un valor superior als 9 milions d’euros.

Sabadell incorpora la Gran Via i el pàrquing del Passeig entre els projectes finançats per la UE

Publicitat
Comentaris
To Top