Ciutat

Renfe obrirà un registre per sol·licitar els abonaments de transport bonificats

Els usuaris de Rodalies hauran de fer un dipòsit de 10 euros per obtenir transport gratuït

Imatge d'arxiu d'una màquina per comprar bitllets a la Renfe

Renfe obrirà el pròxim 8 d’agost a la seva pàgina web un registre per poder sol·licitar els abonaments de transport amb la bonificació aprovada pel govern espanyol pels serveis de Rodalies, mitja distància i Avant, segons ha avançat aquest divendres El País i ha pogut confirmar l’ACN. La mesura s’ha pres davant la previsió d’una allau de peticions, i amb l’objectiu que els usuaris puguin obtenir els seus títols amb antelació.

Els usuaris podran demanar els seus títols multiviatge a partir d’aquesta data, però no els començaran a rebre fins al 24 d’agost, moment en què també hauran d’abonar el dipòsit corresponent a cada abonament: de 10 euros per Rodalies i de 20 euros en els serveis de mitja distància. Al final del període el dipòsit serà retornat sempre que hagin realitzat un mínim de quatre viatges mensuals, 16 viatges al final dels quatre mesos de vigència de la mesura.

Les mesures de gratuïtat del transport públic de Rodalies i Mitjana Distància, vigents des del mes de setembre fins el gener del 2023, tindran un cost de 200 milions d’euros per a les arques de l’Estat.

Els bitllets multiviatge de Rodalies de Renfe seran gratuïts fins a final d’any

Comentaris
To Top