Ciutat

Un conductor begut xoca contra un cotxe estacionat al pàrquing subterrani del Taulí

En la prova d’alcoholèmia l’home va donar un resultat de 0,64 mg/l

La Policia Municipal de Sabadell va denunciar aquest dimecres un conductor que anava begut al volant d’un turisme. Els agents el van interceptar passades les 13.30 hores després que fes impactar el seu vehicle contra un altre que estava estacionat a l’aparcament subterrani de l’Hospital Parc Taulí.

Segons va explicar el cos, l’impacte es va produir després que el conductor fes marxa enrere amb el cotxe, provocant el xoc. En la prova d’alcoholèmia l’home va donar un resultat de 0,64 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. Per aquest motiu, els agents actuants van instruir diligències judicials com a presumpte autor d ́un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques. Fins al lloc es van desplaçar dues unitats de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top