Ciutat

Sense carnet i amb símptomes de trobar-se sota la influència de l’alcohol

Un home de 27 anys va ser denunciat a Sabadell per negar-se a realitzar la prova d’alcoholèmia i conduir sense haver-se tret mai el carnet

Un home de 27 anys es va negar aquest dimecres a la nit a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia després de ser aturat per una unitat policial al carrer Aribau de Sabadell. El conductor, que presentava símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, va ser denunciat també per portar un vehicle a motor sense haver obtingut el permís de conduir.

Els agents actuants van instruir diligències judicials a l’home com a presumpte autor d ́un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques, un altre delicte per negar-se a sotmetre ́s a les proves d ́alcoholèmia i un altre per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Comentaris
To Top