Publicitat
Ciutat

Sabadell arriba als 38,8 graus

Onada de calor

Avui dissabte i demà diumenge s’espera que les temperatures amainin i es pugui viure un ambient una mica més fresc

Mètodes tradicionals com el ventall són sempre una bona opció / Lluís Franco

Aquest estiu està sent un dels més calorosos dels últims anys. Les altes temperatures, en molts casos rècord, estan començant a ser habituals i malgrat que agost acostuma a tenir altes temperatures les d’enguany han arribat a un alt grau d’intensitat. Així doncs, aquest divendres l’estació del Meteocat al Parc Agrari va registrar 38,8 graus, la xifra més alta del que portem d’estiu. La mitjana del dia també va ser alta, 29,5 graus.

El Vallès passa calor

Les altes temperatures registrades a Sabadell són la tònica habitual a la comarca aquest estiu; no obstant això, el municipi que més calor ha patit ha estat Castellbisbal. La localitat va arribar a assolir els 40,4 °C.

Davant la situació climàtica l’Ajuntament de Sabadell ha fet una sèrie de recomanacions. Per sort, avui dissabte i demà diumenge s’espera que les temperatures amainin i es pugui viure un ambient una mica més fresc.

Publicitat
Comentaris
To Top