Publicitat
Oci i cultura

Sabadell recupera el tradicional Ball de la Bola

El proper 4 de setembre el Ball tornarà a la plaça, com és tradició

Enguany les restriccions d'anys anteriors ja no afectaran la celebració / Arxiu DS

El pròxim 4 de setembre, per Festa Major, la plaça de Sant Roc tornarà a acollir el Ball de la Bola organitzat per l’Esbart Sabadell Dansaire . Com s’ha fet des de fa 24 anys, la celebració recupera el seu espai habitual, aquest cop ja sense cap mena de restricció.

Crida a la participació

Des de l’entitat s’anima a tothom a participar-hi. Per fer-ho cal anar acompanyat com a mínim amb una parella. Es pot fer en el seguici que inicia el ball, o durant tot aquest. Les parelles representants de les entitats podran participar també, si ho desitgen, de tot el ball i, fins i tot, aconseguir la notorietat pública en guanyar la part competitiva d’aquest, fet que els pot atorgar també el privilegi de lluir les medalles especials identificatives del ball i obrir novament l’acte en la pròxima edició.

Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia 4 a la Casa Duran a partir d’un quart de set de la tarda.

Publicitat
Comentaris
To Top