Publicitat
Ciutat

Jesús Rodríguez, nou alcalde accidental de Sabadell

El tinent d'alcaldessa Jesús Rodríguez

Assumirà el càrrec durant les vacances de l’alcaldessa Marta Farrés d’aquest agost

El tinent d'alcaldessa Jesús Rodríguez / LLUÍS FRANCO

Nou inquilí a l’alcaldia de Sabadell. El tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, serà alcalde accidental aquesta setmana. Fins al 21 d’agost assumirà aquesta tasca mentre la titular, Marta Farrés, està de vacances, i complint així amb el decret que va signar per les quatre setmanes d’agost.

Rodríguez ha agafat el relleu de la segona tinent d’alcaldessa, Marta Morell, que entre els dies 8 i 14 va ser alcaldessa accidental. Aquesta a la vegada, l’havia agafat del primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, que va obrir el cicle de substitucions dels dies 1 al 7 d’aquest mes.

Precisament, aquesta sèrie la tancarà la quarta tinent d’alcaldessa, Montse González, que farà les funcions de batlle entre els dies 22 i 28 d’agost. Aleshores, Farrés ja tornarà de les vacances, precisament una setmana abans que arrenqui la Festa Major.

Publicitat
Comentaris
To Top